÷  

Közlemény

Kereskedelmi tevékenységünket a 2021-es évben szüneteltetjük.

Információk / Milyen Kártyával Fizethetsz?

Milyen kártyával fizethetsz?

A fizetés lebonyolításához dombornyomott bankkártyára (EC/MC, VISA, American Express), vagy az annak megfelelő tartalommal felruházott virtuális kártya adataira van szükséged.

Fizetés a SimlpePay internetes oldalán történik, mely megfelelő biztonsági rendszerrel bír, hogy bizalmas adataid illetéktelenek számára ne legyenek hozzáférhetőek. Adataid csak a bank látja, mely a fizetési folyamat befejeztével visszaigazolja Neked és nekünk is a tranzakció létrejöttét.

A SimplePay oldalon látható a bolt neve (Internet ABC), ahol a vásárlást elindítottad, a fizetési művelet azonosító száma, valamint a vásárlás ellenértékeként fizetendő összeg, melyet a fizetés elindítása előtt javasoljuk, hogy ellenőrizd.

Milyen adatokra van szükség, és hol találod?

Kártyás fizetéskor a SimplePay felületen meg kell adnod bankkártyád számát és lejáratának dátumát, amelyeket a plasztik kártyád első oldalán találsz meg. A sikeres vásárlás lebonyolításához ezen adatokon túlmenően ki kell töltened a CVC2 vagy CVV2azonosítóra vonatkozó rovatot is.

A CVC2 az EC/MC kártyán az aláírási panel közepén (a kártya hátsó oldala) található számsor utolsó három számjegye, a CVV2 pedig a VISA Classic kártyán az aláírási panel jobboldalán (a kártya hátsó oldala) található 16 jegyű kártyaszám utáni három számjegy. Az adatok "elküldésével" (az "Elküld" gombra kattintva) a fizetési tranzakció végrehajtásra kerül. A fizetés eredményéről minden esetben visszaigazolást kapsz, ezt követően pedig visszairányítunk a bolt oldalaira.

Kapcsolodó tartalmak

Mutasd mind

InternetABC

2011 Budakalász, Budai út 82.
Adószám: 40877000-2-33
OTP: 11703006-20241429

Ingyenes házhozszállítás

Budapest területén 5000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a házhozszállítás